Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Web áruházunkban törekedtünk arra, hogy a megrendelt termék(ek) kiszállításánál több fajta szállítás mód közül választhassanak vásárlóink, hogy egyszerűen és kényelmesen át tudják venni a megvásárolt terméket. Így reméljük minden kedves vásárlónk megtalálja a neki megfelelő szállítási módot, melyek a következők.

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni, hogy ha az adott termék raktáron van.

Szállítási módok áruházunkban:

Személyes átvétel

Azon kedves vásárlóinknak akik személyesen szeretnék átvenni a megrendelt terméket, Budapesten 2 átvételi ponton tudják ezt megtenni, előzetes egyeztetést követően:

Átvételi pontok:

Budapest, XVI. kerület, Felsőmalom u. - Bányász utca sarka (előzetes egyeztetést követően)

Budapest XVII. kerület, Óvónő utca 52. hétköznap 9:30-15:30 óra között előzetes egyeztetést követően. 

Nagytarcsa, Ady Endre utca 16/2. hétköznap délután, hétvége (előzetes egyeztetést követően)

Átvételi pontokon csak előre megrendelt árút lehet átvenni, árukészletet ott nem tartunk

Magyar Posta MPL

Mind belföldre, mind külföldre megbízhatóan, gyorsan és pontosan szállítja a megrendelt terméket a Magyar Posta. Lehetőség van a csomag nyomon követésére.

A házhoz szállítás munkaidőben  történik 9-17 óra között a megrendelést követő első munkanapon. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

FÁMA Futárszolgálat

Célunk egy minőségi, rugalmas, komplex, ám az árak szempontjából fapados szolgáltatás nyújtása.

Tevékenységi körünk a futárposta minden szegmenség kiszolgálja. Ügyfeleink magas szintű kiszolgálását folyamatos fejlesztéssel támogatjuk emberi erőforrás, járműpark és technológia területén egyaránt. Filozófiánk a hosszú távú és kölcsönös megelégedésen alapuló együttműködések kialakítása.

 

GLS Futárszolgálat

Megbízható szállító, ha belföldre szeretne csomagot küldeni: a GLS gyorsan és megbízhatóan szállít csomagot Magyarországon.

  • Csomagszállítás háztól házig
  • Feladást követően kézbesítés 1 munkanap alatt
  • Folyamatos csomag nyomon követési lehetőség
  • A második kézbesítési kísérlet ingyenes

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.

A megrendeléskor a termék kiszállítására Magyar Posta csomagküldését választhatja.

foltoszsiraf.hu ( korábban Okoskajáték.hu) a kiszállítást alvállalkozókkal végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).

Fontos tudni, hogy a foltoszsiraf.hu (korábban Okoskajáték.hu) webáruház nem tud felelősséget vállalni a helytelen cím megadás miatti csomagkésedelemért! Fontos tudni, hogy a kiszállítást a szállított csomagmennyiség és természetesen a forgalom is befolyásolhatja, így egyes esetekben a 24 órán belüli kiszállítás csúszhat egy napot.

Minden rendeléshez tartozik egy egyedi azonosító, amit a rendelés után e-mailben küldünk meg Önnek.

Ha szeretne üzenni valamit a futárnak a szállítási címmel kapcsolatban, vagy Nekünk a csomaggal kapcsolatban, azt a megrendelés megjegyzéshez írja be.